Om oss

Om oss

Vi startet selskapet vårt i 2011 og har drevet det siden den tida. I begynnelsen utførte vi jobben på et lite verksted som finnes i  hagen vår.  Etter hvert gjorde vi flere investeringer og det resulterte i økt produksjon og salg, noe som gjorde mulig å utvikle oss videre.  Siden 2017 har vi utført arbeidet i en nyåpnet hall.
Hallen er utstyrt med høyklasse snekkermaskiner som er moderne og teknologisk avanserte. Takket være maskinene kan vi tilby våre tjenester innen treforedling, møbler, dører og rustikk panelproduksjon.
Det var et veldig viktig skritt for oss i videreutviklingen av selskapet vårt og et veldig viktig øyeblikk i selskapets historie på grunn av utvidelsen av tilbudet vårt.
De fleste av  kundene våre anbefaler oss på det sterkeste og vi får dem gjennom jungeltelegrafen. Vi gjør vårt beste for å sikre oss at kundene våre er storfornøyde og anbefaler oss til sine familiemedlemmer og venner.
Vi er glade for å gi profesjonelle råd innen design, rådgivning, verdivurderinger og tilbud til både individuelle kunder og frimaer.
Vi lager møbler til hver enkel kunde individuelt, i samsvar med hans eller hennes behov.  Det er kunden vår som bestemmer den endelige formen, fargen og stilen på møbler.
Du kan bare stikke innom  og fortell oss hvilken som helst idé som du har, og vi vil gjerne sette den i gang.
Vi vil innrede deres rom der andre snekkerselskaper har mislyktes.
Vi tilbyr lidenskap og erfaring, vi er her for å hjelpe dere.
Profesjonell gratis rådgivning i alle faser av prosjektet er grunnlaget for vårt samarbeid med kunden.

Galleri